Het beheersen en managen van onkosten wordt steeds belangrijker voor organisaties. Daarom kiezen steeds meer organisaties voor een Expense Management systeem voor het indienen, goedkeuren en uitbetalen van declaraties. Deze systematiek biedt vele voordelen ten opzichte van het traditionele handmatige proces wat wordt gekenmerkt als tijdrovend en onhandig.

De 5 grootste declaratie ergernissen opgelost

De grootste declaratie ergernissen op een rij:
1. Medewerkers verliezen bonnetjes/dienen in zonder bewijslast 50%
2. Medewerkers dienen rapport te laat in 45%
3. De verloren tijd tussen het indienen, controleren en goedkeuren 38%
4. Controleren op organisatierichtlijnen 30%
5. Fouten in het onkostenrapport 28%
(bron: Certify 2015)

Meer weten?
Meer weten over Declaree, de oplossing die deze ergernissen voorkomt? Neem een kijkje op de website van Declaree om de mogelijkheden van Declaree verder te ontdekken. Of stuur een mailtje aan Jeroen van Eijndhoven jeroen@innovate2day.nl.

Voordelen van Declaree
Met de mobiele Declaree App kunnen medewerkers waar ze ook zijn meteen hun uitgaven declareren. Voegen ze bonnen, kilometers of vergoedingen toe via de applicatie en plaatsen deze meteen in een rapport en op de juiste categorieën en projecten. Na goedkeuring van de leidinggevende of manager wordt het rapport doorgestuurd naar de administratie. Deze voert de laatste controle uit en kan de declaratierapporten vervolgens met één klik exporteren naar de boekhouding, salaris- of ERP-pakket.

Nooit meer declaraties overtypen en bonnetjes onder de scanner leggen, maar direct online declareren. Maak simpelweg een foto van het bonnetje, voeg daar wat aanvullende informatie aan toe en daarna is deze direct opgeslagen en beschikbaar in de online web-omgeving. Daarna kun je het bonnetje gewoon weggooien!