Nieuwe brochure
Begin deze week is de Engelstalige brochure beschikbaar gekomen met zeer interessante informatie. U kunt deze brochure via onderstaande link downloaden. PerfectXL

Lees wat PerfectXL uw organisatie kan brengen. Aan bod komen meerdere concrete praktijkvoorbeelden, de werking van PerfectXL wordt tot in detail toegelicht. Ook stelt het PerfectXL-team zich aan u voor en krijgt u de plannen voor 2016 en 2017 gepresenteerd.

Voor wie in het bijzonder interessant?
In de korte periode dat PerfectXL live is heeft Infotron gemerkt dat het product met name aanslaat bij vijf groepen spreadsheet gebruikers:
1) Financieel management en medewerkers van organisaties met complexe logistieke processen binnen de werkzaamheden (bijvoorbeeld FloraHolland, Port of Rotterdam, Connexxion en Marente)
2) Management en medewerkers van financiële instellingen (bijvoorbeeld Reaal Verzekeringen en Pensioenfonds MN)
3) Accountants, met name audit teams bij accountants (bijvoorbeeld PWC)
4) Risk managers van grote bedrijven (bijvoorbeeld APG)
5) Spreadsheet consultants (bijvoorbeeld Finext)

Meer weten?
Neem een contact op met Jeroen van Eijndhoven voor meer informatie – M: 06 2150 2558 of stuur een e-mail naar jeroen@innovate2day.nl.

Innovate 2 Day
Innovate 2 Day is de organisatie die met een typisch Rotterdamse aanpak, vaak in co-creatie, helpt innovaties concreet te maken.

Met vriendelijke groet,
Innovate 2 Day – initiatief van BlueWish Business Development

T  +31 10 414 3536
E   info@innovate2day.nl