Deze maand staan we onder meer stil bij digitale factuurverwerking. Wat digitale factuurverwerking precies inhoudt, wat je ermee kunt en hoe je het optimaal inzet, is namelijk voor veel mensen nog een raadsel.

En dat is zonde, want de technologie maakt het mogelijk om op dit vlak aanzienlijke slagen te maken voor zowel de effectiviteit (100% correcte facturen) als efficiëntie (meer facturen in minder uren). Aanleiding voor ons om hier eens wat dieper op in te gaan.
Lees meer…

Column
Sjoerd Simon Kuipers, Teammanager financiën Sudwest Fryslân

Binnen onze gemeente zijn we met elkaar hard aan het werk om dagelijks (kleine) verbeteringen door te voeren. Deze verbeteringen richten zich niet alleen op processen, de onderlinge samenwerking heeft daarbij ook permanent aandacht. Nieuwe rollen en verantwoordelijkheden voor de gemeente vragen interne aanpassing. En er komt nogal wat af op ons als gemeente.
Lees meer…

Iedereen kan een PDF-factuur maken
“99% van de boekhoudpakketten kan een PDF-factuur maken en versturen”
Zou het dan niet ideaal zijn als deze automatisch verzonden PDF-facturen ook automatisch verwerkt worden in uw organisatie?

Lees meer…

De ware potentie van écht elektronisch factureren
Met een scan- en herkenoplossing heeft uw organisatie de eerste stap richting elektronisch factureren gezet en waarschijnlijk de eerste tijd- en kostenbesparing gerealiseerd. Een noemenswaardige prestatie maar er valt nog véél meer tijd en geld te besparen. Ontdek het ware potentieel van écht elektronisch factureren in het gratis e-book en zorg er voor dat uw organisatie dit potentieel niet onbenut laat!
Naar het e-book…

Meer weten?
Neem een kijkje op de website van NexusVerus. Of bel met Jeroen van Eijndhoven voor meer informatie – M: 06 2150 2558.

BlueWish Business Development is de organisatie die, met een typisch Rotterdamse aanpak en vaak in co-creatie, zich richt op het behalen van concrete resultaten.

Met vriendelijke groet,
BlueWish Business Development
Jeroen van Eijndhoven

T  0104143536
E  jeroen@bluewish.nl