2017 – Een tipje van de sluier
In 2017 verwachten we meerdere nieuwe innovaties te brengen. Gemeenschappelijke factor van de nieuwe innovaties is dat ze een significante bijdrage leveren aan het welzijn van mensen. Extra goed nieuws is dat interessante kostenbesparingen worden gerealiseerd. Begin 2017 hoort u meer!

Jouw innovatie in beeld
Onze agenda 2017 bevat verder een tweewekelijkse nieuwsbrief waar we dieper ingaan op actualiteiten gekoppeld aan innovaties. Daarbij brengen we tevens jouw innovaties in beeld die jij in het zonnetje wilt zetten. Heb je een innovatie op het oog? Neem dan even contact op.

Ambassadeurs
Verder wordt 2017 het jaar van de ambassadeurs. Dit zijn vrienden van I2D die het gedachtegoed omarmen en actief meewerken aan vergroting van de bekendheid en het succes van I2D – oplossingen. Interesse? Laat het ons weten!

Loyaliteit en fans
In 2017 zullen we er keihard aan werken om jou er van te overtuigen om I2D in te schakelen als het gaat om slimme oplossingen te vinden. Slimme oplossingen die de loyaliteit van werknemers doen toenemen en zowel leveranciers als klanten tot fans van jouw organisatie maken. Ons doel is om ook in 2017 te inspireren.