HOBP de game changer in HR
Wat tot voor kort onmogelijk werd gehouden is vanaf 2017 realiteit. Een E-HRM platform voor een vaste prijs per medewerker per maand. Een baanbrekend concept maakt E-HRM toegankelijk voor iedere organisatie.

De wens de medewerker zelf het initiatief te laten nemen voor de eigen ontwikkeling stond bij de initiatiefnemers met hoofdletters geschreven. Het gemis de verantwoordelijkheid daar te leggen waar deze óók thuishoort, bij de medewerker zelf. Daarnaast was HR tot nu toe voor een groot aantal bedrijven in het MKB onbereikbaar. In dit alles is nu met HOBP verandering gekomen.

Het E-HR-platform HOBP
• Geeft onbeperkte toegang tot meer dan 400 online cursussen, trainingen, assessments en webinars van de meest gerenommeerde instituten in Nederland.
• Biedt alle medewerkers in uw organisatie inzicht en toegang tot elkaar en geeft u efficiënte tools om direct met nader te specificeren groepen te communiceren.
• Geeft iedere werknemer een eigen HR-dossier met doelen, resultaten en feed back waarmee de verantwoordelijkheid voor carrière, ontwikkeling van de loopbaan en ontwikkeling in de functie een gedeelde verantwoordelijkheid wordt van medewerker en werkgever.
• Biedt inzicht in het interne arbeidsaanbod in uw organisatie .
• Maakt het aanbod op de arbeidsmarkt op een effectieve en professionele wijze zichtbaar. Door slimme communicatie en zonder tussenkomst van derden zijn inmiddels 80.000+ gemotiveerde werkzoekenden direct te benaderen.
• Beschikt over een professionele videostudio waar leden webinars, e-trainingen en videopresentaties kunnen laten maken.

E-HRM waarmee u zelf de regie voert en veel geld bespaart
HOBP gaat in werving & selectie de concurrentie aan met traditionele uitzendbureaus, werving & selectiebureaus en de monsterboards van deze wereld. De regie komt weer bij het management en HR te liggen waarbij u niet betaalt voor een zoekopdracht. U kunt zelfstandig op basis van uw zoekcriteria selecties maken in een snel groeiend aanbod van nu al meer dan 80.000 individuen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze zijn direct en zonder tussenkomst van derden te benaderen.

E-HRM wordt op een betaalbare no-nonsense Spotify-achtige manier vormgegeven
Is HOBP de Spotify binnen HRM? De gebruiker kan zelf oordelen. Voor zowel kleinere als grotere organisaties alle genoemde diensten en meer tegen een laag vast maandbedrag per medewerker. Abonneehouders van HOBP weten vooraf precies waar ze aan toe zijn. HOBP heeft gedegen afspraken gemaakt met gerenommeerde HR-dienstverleners op gebied van o.a. e-assessments en e-learning. Hier onder zijn namen te vinden als Zyvo, Schouten & Nelissen (New Heroes), NCOI (o.a. Online Academy en Boertien), Icadamy, Parley en Speaklive die via de portal van HOBP gezamenlijk een gedegen en breed E-HR pakket bieden.

Meer informatie
De website www.hobp.nl biedt uitgebreide informatie. Voor een nadere toelichting kunt u contact opnemen met Jeroen van Eijndhoven (06 2150 2558).