Innovate 2 Day

De innovatieve oplossingen die we bieden

Innovate 2 Day

Innovate 2 Day is het platform voor de b2b-markt waar slimme oplossingen worden gepresenteerd die de effectiviteit en efficiency van organisaties helpen verbeteren. Organisaties die deel uitmaken van I2D vullen elkaar aan en werken wanneer dit voor de klant waarde creëert ook samen. I2D is een initiatief van BlueWish Business Development.

Smart Companies

Vaak is het idee ontstaan uit een probleem waar men zelf tegenaan liep of soms zelfs een stuk frustratie. De geboden oplossingen zijn doordacht en klantgericht en helpen de effectiviteit en efficiency van organisaties te verbeteren. Het zijn slimme bedrijven die de innovatieve oplossingen hebben ontwikkeld.
s

Inspiring solutions

Oplossingen zijn onderscheidend in kwaliteit, toegepaste technologie en de mogelijkheid tot koppelen met andere systemen. In combinatie met schaalbaarheid en een daarmee samenhangende lage TCO leidt dit tot creatie van hoge toegevoegde waarden.
Interesse in een nadere toelichting?
Wanneer u een berichtje achterlaat dan nemen wij contact met u op. We lichten u graag toe hoe we in de b2b-markt werken en wat we voor andere organisaties hebben kunnen betekenen. Ook vertellen we graag meer over de achtergrond en de inhoud van de slimme oplossingen waarmee en waarvoor we werken. Wellicht dat we ook u van dienst kunnen zijn met het selecteren van slimme oplossingen die hepen uw processen soepeler te laten verlopen.

Wij vertellen u graag meer

12 + 1 =