Begin februari 2017 is HOBP van start gegaan. De online omgeving waar management en medewerkers onbeperkt tegen een vast bedrag van € 25 per maand ruim 400 online-trainingen kunnen volgen. Het zijn online-trainingen van dé gerenommeerde opleiders in Nederland.


Naast online-trainingen biedt HOBP diverse aanvullende functionaliteiten. Om deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw behoeften willen we uw organisatie beter leren kennen. We stellen hiertoe enkele vragen over de manier waarop u nu uw trainingen verzorgt en uw plannen voor de toekomst. Ook komt het thema interne communicatie aan bod en in hoeverre informatie makkelijk te vinden en beschikbaar is. Tot slot wordt stilgestaan bij werven en selecteren van medewerkers en de mobiliteit van medewerkers binnen uw organisatie.

Uw mening is daarmee belangrijk voor ons. Door het beantwoorden van enkele vragen geeft u ons een nog beter zicht op uw behoeften en hoe we daar op in kunnen spelen. Het kost ongeveer 5 minuten van uw tijd.

* Als tegenprestatie bieden we u een samenvatting van de resultaten.
* Ook maakt u kans op een jaar gratis gebruik van het online trainingsaanbod van HOBP

Meer informatie
De website www.hobp.nl biedt uitgebreide informatie. Voor een nadere toelichting kunt u contact opnemen met Jeroen van Eijndhoven (06 2150 2558).

Innovate2Day
Innovate2Day geeft aandacht aan initiatieven die waarde creëren en bijdragen aan een hogere waardering van de (eind)klant.