PerfectXL van Infotron is dé innovatie in spreadsheetland die (financiële) risico’s in spreadsheets opspoort en helpt goede spreadsheets te bouwen.

Crowdfundingscampagne PerfectXL groot succes
De crowdfundingscampagne van Infotron PerfectXL is een groot succes. Na 6 dagen is het gevraagde bedrag van € 150.000 volledig binnengehaald. Maar liefst 120 investeerders hebben meegedaan.

Omdat de belangstelling in de Symbid-propositie van PerfectXL onverminderd groot is, geeft Infotron investeerders graag de kans om alsnog (of extra) te participeren. De limiet is daartoe verhoogd naar € 200.000. Het hieraan gekoppelde aandelenpercentage is 11%. Symbid trekt maximaal twee weken uit voor deze overfinanciering.

Meer weten?
Investeren kan via de Symbid campagne. Of neem voor meer informatie over PerfectXL contact op met Jeroen van Eijndhoven – M: 06 2150 2558 of stuur een e-mail naar jeroen@bluewish.nl.

PerfectXL praktische informatie
Afgelopen maand is de Engelstalige brochure beschikbaar gekomen met uitgebreide informatie over de werking en toepassing van PerfectXL. U kunt deze brochure via onderstaande link downloaden.
PerfectXL

In de brochure kunt u lezen wat PerfectXL uw organisatie te bieden heeft. Aan bod komen meerdere concrete praktijkvoorbeelden. En de werking van PerfectXL wordt tot in detail toegelicht.