Communiceren, samenwerken en kennisdelen in één omgeving

 

 

 

 

Emil de Valk

Founder Qollap

Allround enthousiast voor web-technologie. Qollap van The Cloud Company is hét slimme sociaal kennisplatform voor communicatie, samenwerken en kennisdelen binnen organisaties. Zie voorbeeld casussen van The Cloud Company voor concrete voorbeelden.

Communiceren, samenwerken en kennisdelen in één centrale omgeving. Eén platform voor het samenwerken met collega’s en zakelijke relaties, voor het vinden van informatie en het delen van kennis. Qollap is volledig aan te passen naar behoefte van de organisatie, met de onderdelen die u  nodig heeft. Qollap werkt zoals u gewend bent te werken.

Resultaat:

Vind de beste ideeën: Innoveer door middel van ideeën generatie en medewerker participatie. Qollap stelt medewerkers in staat om hun ideeën te delen over belangrijke onderwerpen uit alle hoeken van het bedrijf.

Maak expertises inzichtelijk: Vind interne kennis en expertise met dit unieke kennissysteem. Door de bijdrage van medewerkers te analyseren bouwt Qollap een kennisprofiel waarmee collega’s sneller en makkelijker elkaar kunnen vinden.

Werk slimmer samen: Vorm teams op basis van unieke competenties. Laat hun locatie onafhankelijk met elkaar samenwerken via het gebruiksvriendelijke platform dat voldoet aan jouw wensen.

Meer informatie zie www.qollap.com