Innovate 2 Day

Zorgen voor groei bij innovators

Voor wie is I2D interessant?

Organisaties die zich richten op de b2b markt, innovatieve oplossingen bieden en op zoek zijn naar exponentiële groei kunnen zich aansluiten bij I2D door een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. Naast het realiseren van sales op individueel niveau wordt samenwerking en synergie tussen leden gestimuleerd gericht op een sterk gezamenlijk aanbod.

Wat doet I2D voor haar deelnemers?

I2D promoot dié innovatieve oplossingen die bijdragen aan vergroting van efficiency en effectiviteit binnen organisaties. Dit betekent dat binnen I2D het vertrouwen moet bestaan dat de betreffende innovatie een significante bijdrage levert aan verbetering van (onderdelen van) bedrijfsprocessen van (potentiële) klanten.

Hoe kunnen organisaties aansluiten bij I2D?

Belangrijk is dat het aanbod van innovaties bij elkaar past en dat de individuele puzzelstukjes van scale-ups samen een sterk en samenhangend plaatje vormen. Tijdens de kennismaking wordt twee kanten op vastgesteld of er een fit is. Alleen wanneer zowel u als wij de fit zien kan een samenwerking worden aangegaan.
i

Wat zijn de voorwaarden?

Onze  ervaring is dat een sales traject in de b2b markt een doorlooptijd kan hebben van globaal tussen de 3 maanden en 3 jaar. Daarbij zijn de investeringen die I2D doet groot, risico’s aanzienlijk en dus vragen daarom een stevig commitment. Samenwerking wordt altijd voor tenminste 24 maanden aangegaan. Daarbij bestaat de mogelijkheid dat I2D participeert in betrokken organisaties.
Kunnen wij u helpen te groeien?
Wanneer u een berichtje achterlaat dan nemen wij contact met u op. We lichten u graag toe hoe we in de b2b-markt werken en wat we voor andere organisaties betekenen. Ook vertellen we graag meer over hoe we met innovatieve oplossingen onze relaties verrassen. Na een gedegen analyse stellen we gezamenlijk vast of we met ons netwerk een extra impuls kunnen realiseren. Wellicht dat we ook u van dienst kunnen zijn met het realiseren van extra groei.

Wij nemen graag contact met u op!

2 + 7 =