Jouw start-up heeft een mooi product weten te ontwikkelen, je maakt deel uit van een enthousiast team en er zijn diverse gerenommeerde klanten die jullie product zien zitten. De stemming zit er ook bij jouw organisatie goed in……… totdat blijkt dat de groei achter blijft ondanks dat voldaan wordt aan de voornoemde randvoorwaarden.

Herken je dit? Dan is het wellicht interessant verder te lezen.
Innovate 2 Day slaat de brug tussen start-ups met een mooie oplossing én organisaties die op zoek zijn naar deze slimme innovaties. Start-ups waar wij in geloven bieden we support om de vaak zo lastige maar noodzakelijke groei te helpen behalen naar scale-up. Support op terrein van marketing en sales en indien noodzakelijk een stukje financiering. We denken, wanneer dat nodig is, graag mee over de marketing- en sales strategie.

En met onze zakelijke netwerken helpen we scale-ups concrete introducties te verzorgen bij nieuwe prospects. Als het om investeren gaat is Innovate 2 Day leverancier van smart capital. Dat betekent dat we naast de financiën ook kennis inbrengen. Kennis van marketing en sales. Vaak in combinatie met kennis van de sectoren waar de scale-up groei gaat realiseren.

Hoe we werken? We vragen een flinke commitment van de scale-ups waarmee we werken. Zou jij met jouw start-up meer willen weten over I2D en onze de voorwaarden neem dan een kijkje op de website van Innovate 2 Day of neem contact op via onze Contactpagina.